DeutschNaar Shiatsu Balanced
Natural Cosmetic Lines - Permanente Make up
Vakmanschap, hygiŽne en veiligheid

Professionaliteit en kwaliteit voor het uitvoeren van permanente make-up behandelingen is absoluut van het hoogste belang, omdat men "permanent" pigmenten in de huid aanbrengt.
Ik heb een privť opleiding in Duitsland gevolgd. Opleidingen op het gebied van permanente make-up staan daar namelijk zeer hoog aangeschreven.
Verder werk ik volgens de eisen van de GGD. Dit betekent onder andere werken met een Informed Consent (een vragenlijst over uw medische staat en gezondheid).

Als apparatuur gebruik ik de Perfect Liner Dermamedical. Dit is de meest geavanceerde computergestuurde permanente make-up pen ter wereld. Dit apparaat wordt zowel voor cosmetische als medische pigmentaties gebruikt. Het handstuk is voorzien van een safety module (steriel verpakt naaldkap met naald). Deze module is voorzien van een membraan waardoor het terugvloeien van pigment of lichaamsvloeistoffen in het handstuk uitgesloten is. Hiermee wordt kruisbesmetting voorkomen. Voor iedere klant worden uiteraard nieuwe steriele naalden gebruikt. De Dermamedical is natuurlijk CE en TŁV gekeurd en wordt ook in ziekenhuizen gebruikt.

Natural Cosmetic Lines garandeert u:
Alle pigmenten voldoen aan de wettelijke eisen betreffende de Warenwetbesluit tatoeagekleurstoffen en zijn steriel. De pigmenten zijn voorzien van een kwaliteitslabel en de verplichte inci codes.

Tot slot een waarschuwing: Pas op voor prijsstunters, meestal wordt hier niet met goede pigmenten en apparatuur gewerkt en zelfs zonder GGD vergunning. Goedkoop blijkt dan achteraf vaak duurkoop te zijn.